Το 2ο digital Transplant Masterclass, και συνολικά 3ο της σειράς των Masterclassesγια τις μεταμοσχεύσεις που διοργανώνονται από το 2022 από το Ίδρυμα Ωνάση, φέρνει στις οθόνες των υπολογιστών μας ένα ακόμα εκπαιδευτικό webinar. Επίκεντρο, αυτή τη φορά, το αξιοθαύμαστο ταξίδι της παιδιατρικής μεταμόσχευσης.

Ο Prof. Yuk Law, o Prof. Burkhard Tönshoff και ο Dr. Jean de Ville de Goyet, τρεις διακεκριμένοι επιστήμονες και ακαδημαϊκοί διεθνούς εμβέλειας που έχουν ξεχωρίσει για την προσφορά και το έργο τους στον τομέα των παιδιατρικών μεταμοσχεύσεων, έρχονται στο φετινό Transplant Masterclass για να μοιραστούν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους και να μας μιλήσουν για τον τομέα της μεταμόσχευσης και την αξία της δωρεάς οργάνων. Ένα ζήτημα που μας αφορά όλους, αλλά για το οποίο δυστυχώς γνωρίζουμε πολύ λίγα. Ιδιαίτερα όταν η μεταμόσχευση αφορά τα παιδιά.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στην Εθνική Πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το Ίδρυμα Ωνάση για την ανοικοδόμηση του τομέα των μεταμοσχεύσεων και την ανάπτυξη και την ενίσχυση της κουλτούρας της δωρεάς οργάνων στη χώρα μας και υλοποιείται υπό την επιστημονική αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Η παρακολούθηση θα είναι ελεύθερη και θα υπάρχει παράλληλη διερμηνεία σε ελληνικά και αγγλικά. Διαβάστε Περισσότερα